Sveiki visi,
Tai pirmas tinklaraščio kalnuzygiai.lt (facebook puslapis https://www.facebook.com/kalnuzygiai/) įrašas. Jame noriu aprašyti kas čia rašys, ką rašys, kam rašys ir kodėl rašys.
Taigi pradžiai čia rašysim mes – tinklaraščio kūrėjai Audrius ir Erika. Tačiau nuo pat dabar galite rašyti ir jūs siųsdami (facebook’e asmenine žinute) ne tik savo, tačiau ir draugų arba išverstą kažkieno kito nuotykį/gidą. Jei būsite nuolatinis ir patikimas rašytojas, sudarysimę galimybę savo įrašą tiesiogiai talpinti čia.
Kaip supratote čia bus rašomos istorijos, nuotykiai ir gidai į kalnus, jų masyvus ir viršukalnes. Stengsimės, kad kiekviena istorija būtų aprašoma kuo informatyviau, pateikiant nuotraukas, vaizdo įrašus ir kitą medžiagą. Be viso to bus rengiami praktiniai patarimai susiję su žygiais į kalnus.
Visa tai bus daroma tam ir taip, kad mūsų bendruomenės nariai, fanai, lankytojai ir kiti „interneto piligrimai“ perskaitę istoriją, ja vadovaudamiesi galėtų nukeliauti ten pat ir patirti tą patį. Tokio principo istorijos bus archyvuojamos ir tinklaraštyje suskirstytos (Kalnų rubrikoje) į žemynus ir kalnynus (pvz.: istorija apie žygį į Gerlach viršukalnę, kuri yra Aukštuosiuose tatruose, o pastarieji randasi Europoje, todėl istorija ir bus archyvuojama kategorijoje „Aukštieji tatrai“).
Visa tai yra daroma siekiant populiarinti žygius į kalnus kaip turizmo rūšį, aktyvaus laisvalaikio ar sveikos gyvensenos būdą ir siekiant įamžinti savo nuotykius.
Pabaigai – prašau jūsų visų like, share – taip prisidedant mūsų veiklos.
Iki greito 😉